Behandelingen

Wij verzorgen een aantal verschillende behandelingen

  • standaard behandeling : dit is een complete gezichtsbehandeling bestaande uit een reinging, epileren, peeling, vapazone, diepte reiniging, uitgebreide gelaatsmasage,masker, dag/nachtcreme en eventueel een lichte make-up.
  • luxe behandeling : dit is een complete gezichtsbehandeling met iets extra's. Elke 2 maanden wijzigen wij deze extra's.

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor een make-up, of het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen en epileren en harsen. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of een andere speciale gelegenheid.

Wij zijn inmiddels gestart met de huidverbeterende massage, met al veel mooie resultaten!

De huidverbeterende massage bestaat uit bindweesel massage en een pincement massage.

De combinatie van deze twee massages zorgt ervoor dat de huid een betere conditie krijgt, waardoor de huidfuncties verbeteren. Resultaat is een huid die er mooier uitziet!.

Het beste resultaat bereiken we door:  Eerst een uitgebreide behandeling.  Die bestaat uit: een gezichtsbehandeling waar de nadruk ligt op de huidverbeterende massage! En daarna 4 tot 6 weken een compacte behandeling van een huidverbeterende massage van het gelaat.

De kosten voor de eerste behandeling is: €75,00 en de daarop volgende behandelingen €37,50 per behandeling.

Fruitzuurbehandeling

Deze behandeling verweekt de "lijm" tussen de dode huidcellen met glycolzuur (uit suikerriet) of salicylzuur (uit wilgenbast). Dit stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen. De huid wordt minder dof en gladder. Tevens werkt het verhelderend op bepaalde soorten hyperpigmentaties.

 

Contactgegevens:

Wilma Reusken - Klaver
Vrijenbergweg 19, 7371 AB Loenen

Telefoon: 055 - 505 2882 (bgg graag antwoordapparaat inspreken)
Mobiel : 06 51 20 30 29
Email : info@salonmirage.nl

U kunt bij ons zowel overdag als ook 's avonds terecht.